tisdag 7 april 2009

I Götene

Alltså, det är ju inte allt för roligt i den här staden. Jag och Niklas anlände till Götene igårkväll och somnade relativt tidigt innan midnatt. Blev väckta av telefonen kl 8. Lite livsironi sådär på morgonkvisten; Niklas extrajobb som inte ringt på ungefär två veckor ringde såklart denna morgon när han absolut inte kunde jobba. Så han har begett sig hemåt redan ikväll, ifall de skulle ringa imorgon med. Vi är i väldigt stort behov av pengar, och tydligen har det ebbat ut lite med påringningar från Proffice. Men nog ska det gå, för det är ju inte lång tid kvar tills vi flyttar hem, och sommarjobbet är ju kirrat på Arla varje fall.
Dagen har bestått av ett möte på banken. Sen har vi haft fruktansvärt långtråkigt hela dagen! Mamma var iväg till jobbet med bilen, så ingenstans kunde vi ta oss. Götene är ingen rolig stad att hålla till i, jag förstår inte hur vi kunde bo här allihop?
Well well, nu blir det faktiskt så spännande att jag ska ta med mig hunden ut på en liten kvällsrunda. Mamma är osocial och pratar i telefon. Som vanligt.
Ciao.

Inga kommentarer: