lördag 2 maj 2009

Fullspäckad lördag

Idag har Niklas föräldrar varit här och hälsat på. Vi har farit runt över hela Göteborg för att uträtta lite små ärenden. Först bar det av till Ikea och där fick vi två stycken jättestora ramar till vår underbara Star Trek-affisch och till vår nästkommande asballa och coola filmaffisch.


Vi har även under ett tag tänkt att tillverka en egen sänggavel, av en spånskiva, lite skumgummi och klä med tyg, vi har till och med inhandlat det snyggaste tyget ever. OCH idag såg vi att de sålde ut en sådan färdig sänggavel klädd med svart skinn dock, för bara 200 kronor (sänkta från 2000:-). Vi och många andra stod där alldeles häpna och det kändes nästan som att vi lurade Ikea när vi lade paketet på vagnen och rullade iväg mot kassorna. Tanken är att vi ska ta vårat tyg vi köpt och häfta runt den redan färdiga sänggaveln, vilket blev billigare än att inhandla allt material själv. CRAZY! Så här ska se ut sedan när det är färdigt. (Tyget är bara upptejpat på väggen)


Efter Ikea åkte vi vidare till Nids4Kids för att hämta ut vår barnvagn. Nu känner man sig jävligt vuxen när man vet hur man fäller ihop en sådär krånglig sak. Nu står den nere i förrådet och väntar i 13 veckor till ungefär. Sedan är det vi som har coolaste åket i stan så klart.

Sist men inte minst for vi till ett ställe i Linné som heter Knossos, ett grekiskt ställe med sjukt god mat. Där åt vi oss mätta på förrätt: pirog fylld med fetaost och spenat, och huvudrätt: Grillmix med fläsk, lamm och kycklingfilé på spett, ugnsbakad klyftpotatis och massor av tzatziki. Mm! För tillfället lider vi av mat-koma. Tack och hej!

1 kommentar:

sarina sa...

Snygg vagn, är de en Brio??? smidigt o lätt isåfall... Där i kommer lillen ligga fin fint :)

Själv har jag dock en stor emmaljunga. hihi men de behövs på landet =)

Tack för din fina kommentar i min blogg. Nu finns de fler bilder. =)

Kram o mys med magen, sia